Våra fina utebanor har stängt för säsongen. Vi räknar med att öppna igen i början av maj.

Man kan hyra våra banor per timme eller – om man är medlem – även köpa sommarkort och spela på vilka lediga tider som helst för en liten engångsinsats.

Vill du vara med så gör du det på webben via
https://www.bokatennis.nu/dalbytk. Du kan alltså sitta hemma eller var som helst och boka via datorn eller mobilen. Följ instruktionerna på sidan.

Det är också via den sidan som man kan boka in juniorer för sommartennis vecka 26 eller vecka 32. Och här som man skaffa sig en plats på STEGEN (
se sidan om tävlingar), en chans att spela entimmes tävlingsmatcher (vänskapliga hoppas vi) med olika motståndare.

Tyvärr har DTK inga egna innebanor förutom Nyvångshallen på söndagsförmiddagarna, som används för juniorträning. Träning på vintern måste ske hos andra klubbar som närmast finns i Södra Sandby, Veberöd och Staffanstorp och Lund.

Så här går det till att boka i Dalby:
1) Om det är första gången: REGISTRERA dig som ny användare med ett namn och en egen kod (skriv upp koden så du kan logga in igen) och BETALA sedan in minst 100 kr. Du kan betala med bankkort eller swish. För de pengarna kan du boka banor enstaka timmar (100 kr för senior, icke medlem och 50 kr för junior, icke medlem.)

2) På www.bokatennis.nu/dalbytk kan du också bli MEDLEM i klubben. Då spelar du billigare (senior, e
nstaka timmar för 80 respektive 40 kronor för junior) och du får rätt att köpa SOMMARKORT. Med sommarkort, som du också köper på www.bokatennis.nu, kan du spela ett obegränsat antal timmar. Dock kan du boka högst två timmar i förväg.

När du loggat in, gå till menyn ”MINA UPPGIFTER” till höger på sidan och välj "betala medlemsavgift". (Där kan du också hitta andra spelsugna spelare inom klubben.) Du kan välja att köpa medlemskap för hela din familj (350 kr), du väljer först det alternativet för dig själv och kan sedan fylla på med de övriga familjemedlemmarna.

3) Sedan kan du gå vidare och köpa SOMMARKORT. Dessa kostar 350 kr för senior och 100 kr för junior och gäller hela utesäsongen in i oktober. (Sommarkort för familj finns inte längre.) Ett junior- och ett senior-sommarkort borde räcka för de flesta familjers behov. Det räcker nämligen att en person på banan har sommarkort för att den personen ska kunna boka bana.

Om du avbeställer en bokad tid 1 timmar före utsatt tid får du tillbaks pengarna till ditt konto. Om det regnar eller banorna är för blöta så anmäl det så får du pengarna tillbaka med viss fördröjning för kontroll av oss.

Om bokningsprogrammet strular – eller du saknar dator och smartphone – kan du kontakta
Mats Nygren, tel: 0708-220187, eller Rikard Carlsson. (klicka för emailadresser) Detsamma gäller om du redan är medlem men vill kunna boka banor.
Sidbyte och koll av ställningen

Det är i princip möjligt att betala MEDLEMSAVGIFT på det gamla sättet via DTK:s plusgiro 24 52 66-2. Meddela i så fall vår kassör Rikard Carlsson via mail exakt vem inbetalningen gäller och vad du vill ha. Ju fler uppgifter du lämnar desto bättre. (klicka på namnet ovan.)

PERSONUPPGIFTER: Vi måste be om alla medlemmars personnummer eller åtminstone födelsedatum, ett krav från Riksidrottsförbundet. Likaså adress och telefonnummer, gärna också mailadress, så ni kan få veta vad som händer inom klubben. Personuppgifter rapporteras vidare till Svenska Tennisförbundet en gång om året, men används inte till någonting annat.