Juniorträningen för vårterminen 2022 har börjat och pågår de flesta söndagar i Nyvångshallen. Kostnaden är 800 kr för en timme i veckan under vårterminen. För de yngsta som tränar minitennis är tiden kortare, 45 minuter, och kostnaden endast 625 kr. Man måste också lösa medlemskap om 100 kronor. Vårsäsongen avslutas 15 maj efter två speltillfällen utomhus. Deltagarna spelar 14 söndagar med uppehåll 20 februari, 10 och 17 april.

Våra tränare heter Joakim Rockbäck och Simon Erlandsson.

Anmälan och betalning ska ske via
https//:www.bokatennis.nu/dalbytk/ och ska vara gjord senast 29 augusti. Först till kvarn får platserna i första hand.

Så här gör du:

På första sidan (med schemat) står "Aktiviteter" under schemat, klickar ni på den texten kommer ni in på en annan sida där ni kan läsa några rader om om minitennis respektive juniortennis. Det är också här ni kan anmäla er. Men först måste ni
registrera ert barn (med DERAS namn och personnummer) om det inte redan är gjort tidigare.

Klicka på "ny spelare" och fyll i alla efterfrågade uppgifter. Nästa steg är att bli
medlem vilket krävs för att delta och medlemskap för junior kostar 100 kronor. (Familjemedlemskap för hel familj kostar 350:-.) Observera att det sedan finns två olika "aktiviteter" ni kan anmäla er till, den ena är en timme juniortennis (för födda 2011 eller tidigare), den andra 45 minuter minitennis (för födda 2012 eller senare). Åldersintervallet är generaliserat med hänsyn till höstterminens grupper, det kan förekomma undantag, kontakta gärna Filip Ternemo om ni är osäkra.

För att delta måste ni först ladda ert "spelkonto" med 800 kr för juniortennis och 625 kr för mini/miditennis. Spelkontot kan laddas via swish eller bankkort, enligt instruktionerna på sidan.

Om något strular kan ni maila filip.ternemo@hotmail.com eller mats.nygren.dalby@telia.com så ska vi försöka hjälpa er.

I övrigt vill vi uppmana era barn att byta om och duscha hemma samt att så långt som möjligt hålla avstånd för att minimera smittorisken.

Sommartennis. Två veckor varje sommar har vi sommartennis för barn och juniorer på våra utebanor. I juni 2020 slog vi rekord med 32 barn på banorna. Sommartennis innebär att man spelar och leker måndag till fredag 1,5 timme per dag för 200 kr per barn på våra utebanor vd Dalbybadet. Medlemskap krävs inte.


Juniorträning på utebanorna vid badet.