Årsmöte 15 februari
Dalby Tennisklubb planerar sitt årsmöte, då alla medlemmar är välkomna, till tisdagen 15 februari kl 19. Mer information kommer här inom kort. Ni kan också kolla vår sida på Facebook, sök på Dalby TK.

Inga bidrag till padelbana

Dalby Tennisklubb har under 2020 fått negativt besked från Allmänna Arvsfonden, Riksidrottsförbundet och Sparbanksstiftelsen trots att Lunds kommun ställde sig positiv till våra planer. Det handlar om en ansökan om att få ekonomisk hjälp att bygga en eller två utomhus padelbanor i anslutning till vara tennisbanor vid Dalbybadet. Allmänna arvsfonden har förklarat att andra banor finns alltför nära för att behovet ska vara angeläget. Närmsta banorna finns i Staffanstorp och Lund. Läs gärna vår årsberättelse för 2020.

Mats Nygren, ordförande (kontakt, se högerspalten)

Pasted Graphic
Långbord vid tennisbanorna 24 augusti 2019.

DTK fyllde 50 år 2019

Dalby Tennisklubb fyllde 50 år 2019. Det firade vi med en fest lördagen den 24 augusti. Vi samlades ett 40-tal personer och hade jättekul med nostalgiska minnen och bilder, lekar, mat och dryck.
Foto: Camilla Persson

Pasted Graphic 1
P
å bilden syns Camilla Persson, Solveig Andersson och Evy Nilsson.

Allmän info om vår klubb:

Klubbens två utebanor ligger naturskönt vid Dalbybadet, där vi även förr hade en klubblokal. Se på “Utebanorna” hur du hyr bana eller skaffar sommarkort.
Vi har tennisskola för juniorer två veckor under sommaren, en bra chans att prova på sporten. Vi erbjuder ibland också vuxenträning till nybörjare och något mer avancerade.

Vintertid erbjuder vi träning för våra juniorer i Nyvångshallen. Vi har viss aktivitet i hallen i Veberöd respektive Staffanstorp. DTK har normalt två lag i seriespel, vinter som sommar. Ett damveteranlag och ett herr-veteranlag. I år kanske vi även ställer upp ett 20-årslag.


Bli medlem i DTK Vad kostar det då att bli medlem i DTK?

Årsavgiften är låg, det kostar bara 200 för seniorer och 100 kr för juniorer (t o m 18 år), Anmälan och betalning sker via www.bokatennis.nu/dalbytk (Också möjligt via plusgiro: 24 52 66-2.) Det finns även ett familjemedlemskap som kostar 350 kr för ett år för hela familjen.

Adress till DTK
Dalby Tennisklubb, c/o Mats Nygren, Spannmålsvägen 44, 247 55 Dalby
Tel 0708-22 01 87 C/o Mats Nygren
Plusgiro: 24 52 66-2
organisationsnummer: 845001-0189
RF-nummer: 17171

(DTK har även en provisorisk och icke uppdaterad hemsida hos Riksidrotts-förbundets Idrott-on-line: www6.idrottonline.se/DalbyTK-Tennis)