Sommartennis. Två veckor varje sommar har vi sommartennis för barn och juniorer på våra utebanor. Ett lysande tillfälle att prova på en ny sport! I år blir det vecka 24 när sommarlovet börjat och vecka 32. Sommartennis innebär att man spelar och leker måndag till fredag 1,5 timme per dag för 200 kr per barn på våra utebanor vd Dalbybadet. De yngsta barnen spelar först och de äldre senare. Medlemskap krävs inte. Ett bra tillfälle att prova på sporten!
I juni 2020 slog vi rekord med 32 barn på banorna.

Den som vill vara med ska anmäla sitt barn via appen Playtomic som du kan ladda hem till din telefon. I appen klickar du på "aktiviteter" och hittar platsen att anmäla sig på. Först måste du dock registrera barnet och ange bankkort för betalningen. Medlemskap krävs inte. På datorn hittar du klubben här:
https://playtomic.io/dalby-tennisklubb/a3853c8c-9460-4441-8ed6-55d833c9cdb0?q=TENNIS

Juniorträningen
under terminerna återkommer vi till i augusti, innan den börjar i september. Kostnaden är 800 kr för en timme i veckan under vårterminen. För de yngsta som tränar minitennis är tiden kortare, 45 minuter, och kostnaden endast 625 kr. Om man inte redan är medlem tillkommer 100 kronor i medlemskap. Vårsäsongen brukar avslutas utomhus.
Våra tränare heter Jonathan Rockbäck och Simon Erlandsson.

Anmälan och betalning ska ske via
https://playtomic.io/dalby-tennisklubb/a3853c8c-9460-4441-8ed6-55d833c9cdb0?q=TENNIS . Man kan också använda appen Playtomic. Mer info senare.

Så här gör du:

Logga in på sidan eller registrera dig om du är ny, ordna en betalningsmetod. Välj ett erbjudande, t ex juniorträning. Men först måste ni
registrera ert barn (med DERAS namn och en MAIL-adress och gärna ett TELEFON-nummer och FÖDELSE-datum). För att kunna "köpa" juniorträningen måste barnet vara medlem. Båda sakerna kan väljas samtidigt under "erbjudande". Sedan måste ni meddela klubben (danneidalby@hotmail.com) så att vi kan bekräfta ert val, först då gäller det.

Medlemskap för junior kostar 100 kronor. Det finns sedan två olika "erbjudanden" ni kan anmäla er till, den ena är en timme juniortennis (för födda 2012 eller tidigare), den andra 45 minuter minitennis (för födda 2013 eller senare). Åldersintervallet är generaliserat med hänsyn till höstterminens grupper, det kan förekomma undantag, kontakta gärna Daniel Rockbäck om ni är osäkra.

För att delta måste ni först ladda ert "konto" med 800 kr för juniortennis eller 625 kr för mini/miditennis. Spelkontot kan laddas via bankkort, enligt instruktionerna.

Om något strular kan ni maila
danneidalby@hotmail.com eller mats.nygren.dalby@telia.com, så ska vi försöka hjälpa er.


Juniorträning på utebanorna vid badet.