Juniorträningen inomhus i Nyvångshallen under vårterminen 2024 startar söndagen 21 januari. Det går fortfarande att anmäla sig. Kostnaden är 800 kr för en timme i veckan under terminen, alltid på en söndag och huvudsakligen på förmiddagen. För de yngsta (födda 2017 eller senare) som tränar minitennis är priset endast 650 kr. I båda fallen tillkommer 100 kronor/år i för medlemskap i klubben såvida barnet inte redan var medlem under vårterminen, då gäller det även under höstterminen.

Vår huvudtränare heter Jonathan Rockbäck, även hans bror Samuel är tränare hos oss.

Anmälan och betalning ska ske via
https://www.matchi.se/ Klicka på "anläggningar" och skriv Dalby i sökfältet så hittar ni Dalby TK. (Eller går direkt till www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb .) Under "anmälningar" hittar ni fyra erbjudanden indelade enligt ålder och erfarenhet. Klicka på och fyll i lämplig anmälningsblankett i god tid före 21 januari då kurserna börjar. De yngsta börjar 8:45 och de äldsta 11:45 och man spelar nästan varje söndag fram till juni då von strular ha ett par träningar utomhus på våra banor vid badet.

Ditt barn ska registreras i anmälningsblanketten med alla efterfrågade uppgifter, bland annat personnummer.

Medlemskap för junior kostar 100 kronor och gäller året ut, alltså även nästa hösttermin. Pengarna tas från det konto som ni själva skriver in på sidan.

Om något krånglar så maila
danneidalby@hotmail.com eller dalby.mats.nygren@gmail.com så hjälper vi er.

Juniorträning på utebanorna vid badet.

Sommartennis med stormen Hans.
Två veckor varje sommar har vi sommartennis för barn och juniorer på våra utebanor. Ett lysande tillfälle att prova på en ny sport! I år skedde det veckorna 26 och 32.

Under augustiveckan i år hade vi otur med vädret och Stormen Hans, som gjorde att enda chansen var spel inomhus i Veberöd under två dagar, sedan vi hittat den lösningen. Och en avslutande dag utomhus. Som kompensation får deltagarna spela lite inomhus första söndagen i september.

Sommartennis innebär att man spelar och leker under ledning av våra tränare. Det pågår måndag till fredag 1,5 timme per dag för bara 200 kr per barn på våra utebanor vid Dalbybadet. Medlemskap i klubben krävs inte. De yngsta barnen spelar tidigast och de äldre och mer erfarna senare. Vår ledare placerar barnen i en lämplig grupp utifrån ålder och erfarenhet. Ni kan inte själva bestämma klockslagen. Dem får ni besked om av oss.

Den som vill anmäla sig eller sitt barn, går till denna sida:
https://www.matchi.se/facilities/dalbytennisklubb Där ser ni ett erbjudande om aktiviteten Sommartennis vecka 26. Om ni vill anmäla er så klicka på den gröna plattan BOKA. Fyll i så många uppgifter som möjligt på spelaren: namn, ålder, mailadress, telefonnummer. Och som ni ser även kortnummer till kredit- eller kontokort för betalningen.

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver